Töltő telepítés otthoni használatra

Igényeljen helyszíni felmérést, mely segítségével pontos árajánlatot tudunk adni a kivitelezésre

KÉRJ INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST

  ELÉRHETŐSÉGEK

  worldwide-location-128

  Budapest, 11. kerület
  Irinyi József u. 25.

  phone-28-128

  +36 30 410 9412

  new-post-128

  info@toltotelepites.hu

  Kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a toltotelepites.hu csapata hogyan segíthet az Ön otthonánál? Küldjön egy e-mailt, és hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

  Miért telepíts otthonra töltőt?

  Intelligens töltési megoldásokat kínálunk, amelyek minden típusú házhoz alkalmasak. Függetlenül attól, hogy van saját vagy közös parkolója.

  • Vezérlés: a hagyományos aljzatokkal ellentétben a Wallbox megakadályozza az elektromos telepítés túlterhelését és lehetővé teszi az energia beállítását.
  • Töltési idő: a Wallbox segítségével akár nyolcszor gyorsabban is tölthető. Ezenkívül a maximális energiát is felhasználhatja a töltési idő csökkentésére.
  • Programozza a töltést csúcsidőn kívüli órákra: vegye igénybe a legalacsonyabb tarifát, és takarítson meg villanyszámláját.
  •  Zárolás: Zárhatja és feloldhatja a Wallboxot helyileg vagy távolról, hogy elkerülje a nem kívánt felhasználást.

  Hol parkolsz?

  Privát parkolóhely

  A Wallbox a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb módszer az autó töltéséhez. Kínálunk intelligens vezérlést, amelyet az otthoni villamosenergia-fogyasztás alapján lehet konfigurálni, és nyugalmat nyújt a gyors töltéshez egy nagyon egyszerűen használható rendszerrel.

  Társasház

  A Wallbox bármilyen megosztott parkolóhoz testreszabható, hogy biztonságos és egyéni töltést biztosítson a megosztott helyiségben. A töltő reteszelő funkciójának köszönhetően nem kell aggódnia a nem kívánt használat miatt, mivel csak felhatalmazott személyzet töltheti fel autóját. Töltési figyelést és kezelést is biztosítunk az alkalmazáson és a myWallbox platformon keresztül.

  Privát parkolóhely
  • Képernyőfotó 2020-05-16 - 15.59.46Privát parkolóhely
  • Képernyőfotó 2020-05-16 - 15.59.50Társasház

  KÉRJ INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST

   A felméréstől, a telepítésig teljeskörű ügyintézést vállalunk
   Ha kérdése van keressen minket elérhetőségeinken